AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğünde davul çalmak

Kahve falında düğünde davul çalmak

Kahve falında düğünde davul çalmak alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, ters giden işlerin düzeleceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, işlerin düze çıkarılacağına, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, düze çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düğünde davul çalmak gördüyseniz:

  • Evinizde tadilat, dekorasyon, ev arkadaşı bulma, evi yenileme, restorasyon v.b işlerle uğraşabilir veya taşınabilirsiniz.

Kahve falında düğünde davul çalmak yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına yorulur.

Kahve falında davul çalmak güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına delalettir.

Kahve falında birinin davul çaldığını görmek keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında davul çaldığını duymak çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında davul çaldığını görmek kişinin her zaman sosyal biri olacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine inanılır.

Kahve falında başkasının davul çaldığını görmek asosyal bir insan haline geleceğine, başarılı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında davullu düğün görmek sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında davul zurnalı düğün görmek zor durumların el birliği ile aşılacağına, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir