AnaSayfa / Genel / Kahve falında davul çalarken oynamak

Kahve falında davul çalarken oynamak

Kahve falında davul çalarken oynamak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, insanlardan takdir toplayacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine işaret eder.

Kahve falında davul çalarken oynamak gördüyseniz:

  • Artan taleplere veya zamanınızı çalmaya çalışan kişilere sabırla yaklaşmanız gerekebilir.

Kahve falında davul çalarken oynamak insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında davul çalarken görmek kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir şey çalarken yakalanmak mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye delalet etmektedir.

Kahve falında kendini keman çalarken görmek anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, sürekli yerinde sayacağına delalet eder.

Kahve falında çalar saat almak bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine delalettir.

Kahve falında plak çalar görmek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cd çalar görmek hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çalar saat satın almak bazı adımlar atacağına, diplomalı kimse olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir