AnaSayfa / Genel / Kahve falında davul çalıp oynamak

Kahve falında davul çalıp oynamak

Kahve falında davul çalıp oynamak fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, zorlukların aşılacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, çok sevineceğine, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında davul çalıp oynamak gördüyseniz:

  • Toplum içerindeyken ikili ilişkilerinize veya sizin için özel bir kişiyle konuşmalarınıza, iş hayatınıza veya sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında davul çalıp oynamak maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine işaret eder.

Kahve falında davul çalındığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine alamet eder.

Kahve falında davulla oynamak üzüntünden sağlığından olacağına, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında davul çalarken oynamak bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında davul oynamak işlerinin karışacağına, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında davul zurnayla oynamak iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında davulcuya para vermek pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine rivayet eder.

Kahve falında davul çalanı görmek çok büyük sorunlar yaşayacağına, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir