AnaSayfa / Genel / Kahve falında davul zurnayla oynamak

Kahve falında davul zurnayla oynamak

Kahve falında davul zurnayla oynamak büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine işarettir.

Kahve falında davul zurnayla oynamak gördüyseniz:

  • Başkalarının onayını almaya çalışarak vakit kaybetmek durumunda değilsiniz.

Kahve falında davul zurnayla oynamak fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında davullu zurnalı düğün görmek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında davul zurnalı düğün görmek dertlerin günden güne artacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına inanılır.

Kahve falında davul zurnalı görmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında zurnacı görmek elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında davul çalarken oynamak kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına alamet eder.

Kahve falında davul çalıp oynamak gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında davulla oynamak dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir