AnaSayfa / Genel / Kahve falında davul zurnalı görmek

Kahve falında davul zurnalı görmek

Kahve falında davul zurnalı görmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında davul zurnalı gördüyseniz:

  • Sizi duygusal anlamda zorlayan veya ani tepkiler vermenize neden olan kişiler evinizde veya iş hayatınızda ilişkilerinize zarar verebilirler.

Kahve falında davullu zurnalı düğün görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında davul zurnayla oynamak eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, kazancın günden güne daha da arttırılacağına delalet eder.

Kahve falında davul zurnalı düğün görmek ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına rivayet eder.

Kahve falında davul zurnalı görmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine tabir olunur.

Kahve falında zurnacı görmek her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına delalettir.

Kahve falında davul çalmak o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında davul çalındığını görmek güzel günler yaşayacağına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına delalet eder.

Kahve falında davul çaldığını duymak yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir