AnaSayfa / Genel / Kahve falında davul oynamak

Kahve falında davul oynamak

Kahve falında davul oynamak yüzünün her daim güleceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında davul oynamak gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olmanız durumunda, ufukta aşk ya da sevgi temalı ilişkiler var.

Kahve falında davul çalıp oynamak yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında davulla oynamak darlık çektiği günlerini unutacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında davul çalarken oynamak kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, mal mülk edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında davul oynamak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında davul zurnayla oynamak adını herkese duyuracağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine delalettir.

Kahve falında davul fırın görmek sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında davulcuya para vermek neşe içinde olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına delalet eder.

Kahve falında davullu zurnalı düğün görmek zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, aşama kaydedeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir