AnaSayfa / Genel / Kahve falında davul çalanı görmek

Kahve falında davul çalanı görmek

Kahve falında davul çalanı görmek daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında davul çalanı gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız olaylar sözünüzü tutamamanıza sebep olabilirler.

Kahve falında davul çalan görmek rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına delalet eder.

Kahve falında davul çalan birini görmek çok üzücü olaylar yaşayacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında davul çalanı görmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında davul çalan adam görmek hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ney çalan birini görmek eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına işarettir.

Kahve falında ney çalan görmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında müzik aleti çalan birini görmek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına rivayet eder.

Kahve falında para çalamamak hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir