AnaSayfa / Genel / Kahve falında davul çalındığını görmek

Kahve falında davul çalındığını görmek

Kahve falında davul çalındığını görmek kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine işaret eder.

Kahve falında davul çalındığını gördüyseniz:

  • Bazı beklenmedik gelişmelere karşı tedbirli olmakta da fayda var.

Kahve falında davul çalıp oynamak rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine yorulur.

Kahve falında davul çalındığını görmek ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında davulcuya para vermek yaptığı işlerden çok para kazanacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ramazan davulcusu görmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında davullu zurnalı düğün görmek yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına tabir olunur.

Kahve falında düğünde davul çalmak anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında davul zurnalı görmek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına delalettir.

Kahve falında davul çalmak çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir