AnaSayfa / Genel / Kahve falında davulcuya para vermek

Kahve falında davulcuya para vermek

Kahve falında davulcuya para vermek sıkıntıların sona ereceğine, çok tahsilli bir kişi olacağına, çocuk sahibi olacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, ele geçen parada artış olacağına yorulur.

Kahve falında davulcuya para vermek gördüyseniz:

  • Gelecek planlarınıza daha fazla zaman ayırmalısınız.

Kahve falında davulcuya para vermek eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında davul çalan adam görmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine delalet eder.

Kahve falında davul çalan görmek sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, mutlu bir yuvaya sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında davullu düğün görmek sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına rivayet eder.

Kahve falında ramazan davulcusu görmek zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine işaret eder.

Kahve falında davulcu görmek ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında davul görmek ruhlarına mevlit okutacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında davul çalındığını görmek hayat içinde çok rahat edeceğine, işlerinin düşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir