AnaSayfa / Genel / Kahve falında darı tarlası görmek

Kahve falında darı tarlası görmek

Kahve falında darı tarlası görmek heyecan ve hareketlilik geleceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında darı tarlası gördüyseniz:

  • Diğerlerinin söylediklerine kulak vermelisiniz.

Kahve falında yeşil darı tarlası görmek kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında tarlaya darı ekmek insanlar tarafından takdir toplayacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında darı tarlası görmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına rivayet eder.

Kahve falında darı biçmek sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine yorulur.

Kahve falında darı görmek hayallerine ulaşacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına yorulur.

Kahve falında darı almak genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine işarettir.

Kahve falında beyaz darı görmek yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kaynamış darı görmek bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir