AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil darı tarlası görmek

Kahve falında yeşil darı tarlası görmek

Kahve falında yeşil darı tarlası görmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil darı tarlası gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi dile getirmelisiniz.

Kahve falında yeşil darı tarlası görmek sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında darı tarlası görmek bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tarlaya darı ekmek hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil darı görmek hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında darı ekmeği görmek karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine işarettir.

Kahve falında darı ekmek sıkıntılarının daha da artacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaynamış darı görmek sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında kaynamış darı yemek özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir