AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlaya darı ekmek

Kahve falında tarlaya darı ekmek

Kahve falında tarlaya darı ekmek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, ancak fal sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına yorulur.

Kahve falında tarlaya darı ekmek gördüyseniz:

  • Yanlış bilgilendirmeler sizi yanıltabilir veya kızdırabilir.

Kahve falında tarlaya darı ekmek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine delalettir.

Kahve falında yeşil darı tarlası görmek kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında darı tarlası görmek bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında darı ekmeği görmek mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında darı ekmek ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine yorulur.

Kahve falında kaynamış darı yemek aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında darı yediğini görmek başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pişmiş darı görmek toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, rahatlık içinde yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir