AnaSayfa / Genel / Kahve falında darı görmek

Kahve falında darı görmek

Kahve falında darı görmek zor bir döneme girileceğine, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında darı gördüyseniz:

  • Biraz daha temkinli olmakta fayda var.

Kahve falında tarlaya darı ekmek atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaynamış darı görmek onun kıymetini her daim bileceğine, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mısır darısı görmek üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, küskünlük yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında darı almak endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında darı ekmeği görmek yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine delalettir.

Kahve falında sarı darı görmek iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında darı tarlası görmek sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına delalet eder.

Kahve falında darı koçanı görmek çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden fal sahibinin asla dara düşmeyeceğine, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir