AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz darı görmek

Kahve falında beyaz darı görmek

Kahve falında beyaz darı görmek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, güzel işler yapacağına, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, ekmeğinin de artacağına işarettir.

Kahve falında beyaz darı gördüyseniz:

  • Sonra çok sıkıntı çekersiniz.

Kahve falında beyaz darı görmek rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, fedakârlıklar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında darı tarlası görmek kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında darı toplamak neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında darı unu görmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine işaret eder.

Kahve falında kaynamış darı görmek hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında kuru darı görmek evdeki birinin yolculuk yapacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında darı almak hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında darı tanesi görmek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir