AnaSayfa / Genel / Kahve falında darı almak

Kahve falında darı almak

Kahve falında darı almak az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında darı almak gördüyseniz:

  • Planlarınızı ilgilendiren konularda duygusal tartışmalara girmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında darı görmek hayırlı haberler alınacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaynamış darı yemek eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında darı taneleri görmek işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pişmiş darı görmek yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında darı biçmek işlerindeki karın artacağına, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına inanılır.

Kahve falında haşlanmış darı görmek tövbelerinin kabul olacağına, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında darı yediğini görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında haşlanmış darı yemek büyük başarıya ulaşılacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir