AnaSayfa / Genel / Kahve falında darı biçmek

Kahve falında darı biçmek

Kahve falında darı biçmek hayallerindeki eve sahip olacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına alamet eder.

Kahve falında darı biçmek gördüyseniz:

  • İnsanlarla iyi iletişim içinde olmaya devam ediyorsunuz.

Kahve falında darı biçmek maddi sıkıntılarının çözüleceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında darı unu görmek yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında darı almak farklı kişilerle tanışacağına, çok dikkat çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz darı görmek parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına alamet eder.

Kahve falında kaynamış darı görmek çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, masa başı bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında darı görmek sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, sorunların tarihe karışacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil darı görmek verilen emeğin boşa gideceğine, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında darı taneleri görmek değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir