AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynamış darı görmek

Kahve falında kaynamış darı görmek

Kahve falında kaynamış darı görmek mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına işaret eder.

Kahve falında kaynamış darı gördüyseniz:

  • Değişik aksiliklere, engellemelere, yolculuklarda şanssızlıklar açıksınız.

Kahve falında kaynamış darı yemek maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaynamış darı görmek tartışmalı durumların sona ereceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında darı tanesi görmek çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında darı görmek hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, yaşam şartlarının iyileşeceğine işarettir.

Kahve falında darı koçanı görmek kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında darı pişirmek hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil darı görmek anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tarlaya darı ekmek sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir