AnaSayfa / Genel / Kahve falında darbe almak

Kahve falında darbe almak

Kahve falında darbe almak edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, mutluluğun kapıyı çalacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, ticarette öne geçeceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına delalet eder.

Kahve falında darbe almak gördüyseniz:

  • Bir çok olumsuzluktan da kurtuluyorsunuz.

Kahve falında karnına darbe almak ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına delalettir.

Kahve falında kılıç darbesi almak ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında darbe yapmak birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kafaya darbe yemek üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kafaya darbe almak hem de hayat standartlarının yükseleceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kılıç darbesi yemek durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Kahve falında bıçak darbesi almak meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında başına darbe almak yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir