Kahve falında darbe yapmak

Kahve falında darbe yapmak itibarının ve makamının artacağına, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında darbe yapmak gördüyseniz:

  • Hangisinde kendinizi gösterebilecekseniz o yöne ilerlemelisiniz.

Kahve falında darbe yapmak çok güzel günler geçireceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında bıçak darbesi almak atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında darbe olduğunu görmek kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, bir bebek sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında darbe yemek aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başına darbe almak yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında kılıç darbesi yemek hastalar için şifaya yorumlanan fal, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında darbe görmek bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine işarettir.

Kahve falında kafaya darbe almak kazancının ve rızkının düşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top