AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnına darbe almak

Kahve falında karnına darbe almak

Kahve falında karnına darbe almak geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına delalet eder.

Kahve falında karnına darbe almak gördüyseniz:

  • Sosyalleşerek veya iletişim ağınızı genişleterek önemli bağlantılar kurabilirsiniz.

Kahve falında karnına darbe almak sıkıntılar son bulacağına, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafaya darbe almak yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, geçim derdi çekeceğine işarettir.

Kahve falında sırtından darbe almak geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, onunla yeniden kavuşacağına işarettir.

Kahve falında askeri darbe olduğunu görmek sıkıntıların zamanla çözüleceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kılıç darbesi yemek sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, bir yere taşınmaya delalettir.

Kahve falında darbe olduğunu görmek hayatında yokluğun başgöstereceğine, para sıkıntısı çekeceğine işaret eder.

Kahve falında bıçak darbesi yemek evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine işarettir.

Kahve falında buruna darbe almak hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir