AnaSayfa / Genel / Kahve falında başına darbe almak

Kahve falında başına darbe almak

Kahve falında başına darbe almak kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, afiyette ve keyifte olacağına, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında başına darbe almak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi ihtiyaçlarınıza uymayan yönlere itebilir.

Kahve falında başına darbe almak bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine işarettir.

Kahve falında başına darbe yemek sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine tabir olunur.

Kahve falında darbe yapıldığını görmek kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında karnına darbe almak sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, yeni mekânlara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında darbe görmek sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında sırtından darbe almak huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine delalet eder.

Kahve falında darbe yapmak planların tutmayacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında darbe almak dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir