AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafaya darbe yemek

Kahve falında kafaya darbe yemek

Kahve falında kafaya darbe yemek çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, zorlukların yaşanacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kafaya darbe yemek gördüyseniz:

  • Türlü manevrayla sizi yönlendirmek veya oyun dışı bırakmak isteyen bir kişiye aynı zeki hamleyle yaklaşmanız gerekebilir.

Kahve falında kafaya darbe yemek ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında kafaya darbe almak rahat ettirecek bir işe girileceğine, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına alamet eder.

Kahve falında bıçak darbesi yemek iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına delalettir.

Kahve falında darbe yemek hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, mevkilerinin yüksek olacağına işarettir.

Kahve falında kılıç darbesi yemek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başına darbe yemek sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına inanılır.

Kahve falında darbe olduğunu görmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, hayatının bereketli ve verimli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında darbe almak sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir