AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafaya darbe almak

Kahve falında kafaya darbe almak

Kahve falında kafaya darbe almak herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, bir sebeple yataklara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kafaya darbe almak gördüyseniz:

  • Herşeyde bir hayır vardır.

Kahve falında kafaya darbe yemek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına inanılır.

Kahve falında kafaya darbe almak yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, sürekli yerinde sayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bıçak darbesi yemek yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine alamet eder.

Kahve falında başına darbe yemek eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine işarettir.

Kahve falında kılıç darbesi yemek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, işlerinin çok yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında askeri darbe olduğunu görmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında darbe yemek huzurlu bir yaşama sahip olacağına, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kılıç darbesi almak aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir