AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılıç darbesi yemek

Kahve falında kılıç darbesi yemek

Kahve falında kılıç darbesi yemek orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, iş yeri sahibi olacağına, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kılıç darbesi yemek gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız bir şeyi, karlı bir yapılanmaya dönüştürebilirsiniz.

Kahve falında kılıç darbesi yemek hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kılıç darbesi almak aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında başına darbe yemek rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine alamet eder.

Kahve falında bıçak darbesi yemek kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına rivayet eder.

Kahve falında darbe yemek yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına inanılır.

Kahve falında kafaya darbe yemek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, sevgi dolu haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında darbe görmek giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine delalettir.

Kahve falında karnına darbe almak bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir