AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılıç darbesi almak

Kahve falında kılıç darbesi almak

Kahve falında kılıç darbesi almak kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, dostlarını da iyi seçeceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında kılıç darbesi almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda belli yargılara varmadan, kararlar almadan ya da harekete geçmeden önce bazı sorular sormanız kabul edilebilir cevaplara ulaşmanıza yardım edebilir.

Kahve falında kılıç darbesi yemek ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında kılıç darbesi almak bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, kötü halin son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sırtından darbe almak çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine delalettir.

Kahve falında kafaya darbe almak sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında darbe almak yolunun ve geleceğinin açık olacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine tabir olunur.

Kahve falında askeri darbe görmek bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bıçak darbesi yemek kazançlı işlere yatırım yapacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karnına darbe almak maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, hak yemeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir