AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçak darbesi almak

Kahve falında bıçak darbesi almak

Kahve falında bıçak darbesi almak kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, rütbesinin artacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında bıçak darbesi almak gördüyseniz:

  • Kötü niyetli olmasa bile ondan zarar görebilirsiniz.

Kahve falında bıçak darbesi almak rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında bıçak darbesi yemek maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da fal sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, hararetli olayların meydana geleceğine işaret eder.

Kahve falında başına darbe yemek kişisel problemlerini çözeceğine, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında kılıç darbesi almak çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına alamet eder.

Kahve falında kılıç darbesi yemek ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında askeri darbe olduğunu görmek bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına yorulur.

Kahve falında sırtından darbe almak çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında kafaya darbe yemek aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir