AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar yerden geçmek

Kahve falında dar yerden geçmek

Kahve falında dar yerden geçmek ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, iş hayatında değişiklik yapacağına, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dar yerden geçmek gördüyseniz:

  • Yeni ortaya çıkan bir teklif önceden yapılmış planlarda değişiklik yapılmasını gerektirebilir.

Kahve falında çok dar yerden geçmek çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, falı kapatan kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok dar bir yerden geçmek maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dar bir yerden sürünerek geçmek istediklerini elde etmeyi başaracağına, büyük emekler vereceğine işarettir.

Kahve falında dar yerden geçmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında dar bir yerden geçmek şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, ele geçen kazancın azalacağına alamet eder.

Kahve falında dar bir camdan geçmek büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında dar bir yoldan geçmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dar sokaktan geçmek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kazancının da eksilmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir