AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar bir yoldan geçmek

Kahve falında dar bir yoldan geçmek

Kahve falında dar bir yoldan geçmek sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, başarının düşeceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine işarettir.

Kahve falında dar bir yoldan geçmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insanın çevresiyle alakalı bir takım problemleri olabilir.

Kahve falında dar yoldan geçmek eskileri yâd edeceğine, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına delalettir.

Kahve falında arabayla dar yoldan geçmek gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, her şeyin durağan şekilde süreceğine işarettir.

Kahve falında dar bir yoldan geçmek kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dar yolda araba kullanmak ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dar yolda arabayla gitmek aile hayatının bozulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dar bir yolda yürümek ekmeğinin bereketleneceğine, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına tabir olunur.

Kahve falında karanlık dar yolda yürümek birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında dar yoldan yürümek kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir