AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar sokaktan geçmek

Kahve falında dar sokaktan geçmek

Kahve falında dar sokaktan geçmek birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına tabir olunur.

Kahve falında dar sokaktan geçmek gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, gayrimenkul başlıklı konuları veya iş hayatınızı ilgilendiren değişiklikler yapmanız gerekebilir veya istenebilir.

Kahve falında dar sokaktan geçmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine yorulur.

Kahve falında dar sokaklardan geçmek fesada ve haksızlığa karışacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına rivayet eder.

Kahve falında dar bir sokak görmek çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına inanılır.

Kahve falında dar sokak görmek yardım edeceğine, iyi gelir getiren işler yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dar sokaklarda yürümek hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına alamet eder.

Kahve falında dar sokakta araba kullanmak herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine inanılır.

Kahve falında dar sokakta koşmak hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine delalet eder.

Kahve falında dar karanlık sokak görmek karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir