AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok dar yerden geçmek

Kahve falında çok dar yerden geçmek

Kahve falında çok dar yerden geçmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine inanılır.

Kahve falında çok dar yerden geçmek gördüyseniz:

  • Bir değişiklik size iyi gelebilir.

Kahve falında dar bir yerden geçmek tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına yorulur.

Kahve falında dar yerden geçmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dar bir yerden sürünerek geçmek içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına, sorunların zor bir durum yaşatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok dar bir yerden geçmek kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine delalettir.

Kahve falında çok dar yerden geçmek uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dar tünelden geçmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında arabayla dar yoldan geçmek aralarındaki ağız tadının bozulacağına, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dar sokaklardan geçmek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir