AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar bir yerden sürünerek geçmek

Kahve falında dar bir yerden sürünerek geçmek

Kahve falında dar bir yerden sürünerek geçmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dar bir yerden sürünerek geçmek gördüyseniz:

  • Yardımcı olmaktan çekinmeyin.

Kahve falında dar bir yerden sürünerek geçmek falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında dar yerden geçmek dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında çok dar bir yerden geçmek iyi bir aile reisi ve baba olacağına, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında dar bir yerden geçmek başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında çok dar yerden geçmek barış ve sevgi içinde olacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında dar yoldan geçmek büyük ferahlık yaşayacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına rivayet eder.

Kahve falında dar sokaktan geçmek her çalışması ile büyük ses getireceğine, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza rivayet eder.

Kahve falında dar tünelden geçmek çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir