AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok dar bir yerden geçmek

Kahve falında çok dar bir yerden geçmek

Kahve falında çok dar bir yerden geçmek fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, çocuklarının fazla olacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok dar bir yerden geçmek gördüyseniz:

  • Özel ilişkilerimizden bazılarının sağlamlığı veya güvenilir kişiler nedeniyle yüzümüz gülebilir.

Kahve falında dar yerden geçmek çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya delalet eder.

Kahve falında dar bir yerden geçmek hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında çok dar yerden geçmek sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dar bir yerden sürünerek geçmek ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, kötü ve hasta günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok dar bir yerden geçmek ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında arabayla dar yoldan geçmek kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine yorulur.

Kahve falında dar bir köprüden geçmek yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine işarettir.

Kahve falında dar köprüden geçmek çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, bir süre daha sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir