AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar bir yerden geçmek

Kahve falında dar bir yerden geçmek

Kahve falında dar bir yerden geçmek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, hüsrana uğratacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, fakirliğinin biteceğine, büyük borçlara girmeyeceğine, ailesinin de büyük olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dar bir yerden geçmek gördüyseniz:

  • Farklı planları olan bir kişi sizi yanıltabilir.

Kahve falında dar yerden geçmek ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine tabir olunur.

Kahve falında dar bir yerden sürünerek geçmek türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok dar yerden geçmek çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına yorulur.

Kahve falında dar bir yerden geçmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, modern insanlarla tanışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok dar bir yerden geçmek edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında dar bir tünelden geçmek kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına alamet eder.

Kahve falında dar köprüden geçmek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine işaret eder.

Kahve falında dar bir alandan geçmek bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir