AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar bir camdan geçmek

Kahve falında dar bir camdan geçmek

Kahve falında dar bir camdan geçmek çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, başarılı olacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, adeta havalara uçacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında dar bir camdan geçmek gördüyseniz:

  • Sizi tatmin etmeyen veya keyif vermeyen iş, anlaşma, ilişki veya iş birliklerini sonlandırabilirsiniz.

Kahve falında dar bir camdan geçmek karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında dar yollardan geçmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, onlarla çok iyi vakit geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dar bir kapıdan geçmek çok iyi işler gerçekleştireceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dar tünelden geçmek kötü günlerin biteceğine, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına delalettir.

Kahve falında dar pencereden geçmek duyguların karşılık bulacağına, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine delalet eder.

Kahve falında dar bir geçitten geçmek iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine işarettir.

Kahve falında dar kapıdan geçmek keyfin ve ağız tadının kaçacağına, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına işaret eder.

Kahve falında dar bir tünelden geçmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir