AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar pencereden çıkmak

Kahve falında dar pencereden çıkmak

Kahve falında dar pencereden çıkmak kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, sadece falı kapatan kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, çok güzel günler geçirileceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dar pencereden çıkmak gördüyseniz:

  • Dikkat kilonuzda önemli oynamalar olabilir.

Kahve falında dar pencereden çıkmak çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dar bir pencereden geçmek ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dar pencereden geçmek çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dar pencere görmek öz güveninin yerine geleceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına inanılır.

Kahve falında dar bir pencere görmek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dar bir merdivenden çıkmak yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına delalet eder.

Kahve falında dar bir yerden çıkmak sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında dar merdivenden yukarı çıkmak verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir