AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar bir pencere görmek

Kahve falında dar bir pencere görmek

Kahve falında dar bir pencere görmek o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, hastalar için şifaya yorumlanan fal, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, dertlerin çözüme kavuşacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dar bir pencere gördüyseniz:

  • Anlaşmalarda özenli olmanız durumunda yüksek harcamalarınızı ya da ödemelerinizi hafifletebilirsiniz.

Kahve falında dar bir pencere görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında dar pencereden geçmek elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine delalettir.

Kahve falında dar pencereden çıkmak sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında dar pencere görmek kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dar bir pencereden geçmek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında dar bir yerde kalmak gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, maddi açıdan zarar edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dar sokak görmek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine işaret eder.

Kahve falında dar merdiven çıkmak sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir