AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar bir merdivenden çıkmak

Kahve falında dar bir merdivenden çıkmak

Kahve falında dar bir merdivenden çıkmak refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına alamet eder.

Kahve falında dar bir merdivenden çıkmak gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim projeleri takdir görmenizi sağlayabilir.

Kahve falında dar merdivene çıkmak kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında dar merdivenden yukarı çıkmak uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine işarettir.

Kahve falında dar bir merdivenden yukarı çıkmak başarılarının katlanacağına, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dar merdivenlerden yukarı çıkmak sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, geçim derdi çekmeyeceğine inanılır.

Kahve falında dar bir merdivenden çıkmak hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dar merdiven çıkmak sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dar merdiven inmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dar merdivenler görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir