AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar pencereden geçmek

Kahve falında dar pencereden geçmek

Kahve falında dar pencereden geçmek elden arka arkaya paralar çıkacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, istediği makama geleceğine, hedeflerine ulaşacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, kıdem atlayacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalettir.

Kahve falında dar pencereden geçmek gördüyseniz:

  • Sanatsal, duygusal veya işle ilgili planlarınız istediğiniz şekilde ilerleyebilir.

Kahve falında dar bir pencereden geçmek her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dar pencereden geçmek gönül sızılarının dineceğine, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dar pencere görmek fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında dar pencereden çıkmak parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında dar bir pencere görmek aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine alamet eder.

Kahve falında dar merdivenden geçmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına işarettir.

Kahve falında arabayla dar yoldan geçmek elinin bollaşmasına vesile olacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına işarettir.

Kahve falında dar bir köprüden geçmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir