AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar bir pencereden geçmek

Kahve falında dar bir pencereden geçmek

Kahve falında dar bir pencereden geçmek kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, çok hayırlı işlere atılacağına, başka işler deneyeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dar bir pencereden geçmek gördüyseniz:

  • Maddi bir karar, anlaşma ya da yatırım yapılacak görüşmeler sonrası netlik kazanabilir.

Kahve falında dar bir pencereden geçmek büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında dar pencereden geçmek hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dar pencereden çıkmak yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, neşesini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dar bir pencere görmek çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına yorulur.

Kahve falında dar pencere görmek mutlu ve hafif hissedeceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında dar bir tünelden geçmek mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına delalettir.

Kahve falında arabayla dar yollardan geçmek insanları sakinleştireceğine, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dar bir duvardan geçmek ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir