AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar pencere görmek

Kahve falında dar pencere görmek

Kahve falında dar pencere görmek evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, keyfin kaçacağına, ticaretinin de bozulmayacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, genç kimselere eğitim vereceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine alamet eder.

Kahve falında dar pencere gördüyseniz:

  • Geçmiş hataları tekrarlamamakta fayda var.

Kahve falında dar bir pencereden geçmek hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dar pencereden geçmek tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, içebileceğine alamet eder.

Kahve falında dar pencere görmek şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dar bir pencere görmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dar pencereden çıkmak baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında dar bir yerden geçememek planlarının bozulacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına tabir olunur.

Kahve falında dar sokaklardan geçmek kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında dar yüzük görmek yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir