AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar bir yerden çıkmak

Kahve falında dar bir yerden çıkmak

Kahve falında dar bir yerden çıkmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, mutluluğunun artacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında dar bir yerden çıkmak gördüyseniz:

  • Evdeki durumları nasıl idare ettiğinize dikkat edin.

Kahve falında dar yerden çıkmak ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine inanılır.

Kahve falında dar bir yerden çıkmak ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında dar bir yerden sürünerek geçmek küskünlük yaşanacağına, başarılarının devamının geleceğine rivayet eder.

Kahve falında dar yerde yatmak herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına tabir olunur.

Kahve falında dar bir yerde uyumak elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dar yerden geçmek huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına alamet eder.

Kahve falında dar yerde olmak sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına yorulur.

Kahve falında kendini dar yerde görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir