AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar merdivenden inmek

Kahve falında dar merdivenden inmek

Kahve falında dar merdivenden inmek önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, sorunlarının son bulacağına, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına delalet eder.

Kahve falında dar merdivenden inmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin gerçekçi yaklaşımlarını veya doğru motivasyonlarını anlamakta zorlanmanız ilişkilerde sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında dar bir merdivenden inmek ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dar merdiven inmek zor zamanların geride kalacağına, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına delalet eder.

Kahve falında dar merdivenden inmek uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dar bir merdivenden yukarı çıkmak yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında dar merdivenden yukarı çıkmak kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dar merdiven görmek akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dar merdivene çıkmak gülen yüzünün hiç solmayacağına, çözümlere kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dar merdivenler görmek her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir