AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar merdivenler görmek

Kahve falında dar merdivenler görmek

Kahve falında dar merdivenler görmek zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına alamet eder.

Kahve falında dar merdivenler gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin gerçekçi yaklaşımlarını veya doğru motivasyonlarını anlamakta zorlanmanız ilişkilerde sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında dar merdivenlerden yukarı çıkmak sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dar merdiven görmek maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, küslerin barışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dar merdivene çıkmak ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına işaret eder.

Kahve falında dar merdivenden yukarı çıkmak gittiği yolda muvaffak olacağına, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında dar bir merdivenden inmek ele geçecek ve devamı olmayacak mala, elinden gelen herşeyi yapacağına alamet eder.

Kahve falında dar merdivenler görmek hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, ilk etapta durumu kaldıramayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dar bir merdivenden yukarı çıkmak ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dar merdiven inmek kötü hastalıkların iyileşeceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir