AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar bir merdivenden yukarı çıkmak

Kahve falında dar bir merdivenden yukarı çıkmak

Kahve falında dar bir merdivenden yukarı çıkmak yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine işarettir.

Kahve falında dar bir merdivenden yukarı çıkmak gördüyseniz:

  • Her türlü yeni başlangıçlardan uzak durmanız gerekiyor.

Kahve falında dar merdivenden yukarı çıkmak tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına işarettir.

Kahve falında dar merdivenlerden yukarı çıkmak bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dar bir merdivenden yukarı çıkmak bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında merdiven yukarı çıkmak sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında merdivenlerden yukarıya çıkmak maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yürüyen merdivenle yukarı çıkmak işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, kurtuluşu bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında merdivenlerden yukarı çıkmak uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına yorulur.

Kahve falında dar merdiven çıkmak sürekli bağırıp çağıracağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir