AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar merdivene çıkmak

Kahve falında dar merdivene çıkmak

Kahve falında dar merdivene çıkmak çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, en pahalı evlerde oturacağına, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dar merdivene çıkmak gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren konulardaki düzenlemelere veya değişikliklere dikkatle yaklaşılması gerekiyor.

Kahve falında dar merdivene çıkmak çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında dar bir merdivenden çıkmak çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına alamet eder.

Kahve falında dar bir merdivenden yukarı çıkmak arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına inanılır.

Kahve falında dar merdivenden yukarı çıkmak yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dar merdivenlerden yukarı çıkmak maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine işarettir.

Kahve falında dar merdiven çıkmak ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dar merdivenden inmek başarısının önündeki engellerin kalkacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dar merdivenden çıktığını görmek masa başı bir işe girileceğine, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir