AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar merdiven görmek

Kahve falında dar merdiven görmek

Kahve falında dar merdiven görmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, de zenginliğe kavuşacağına, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, köşeye sıkıştıracağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dar merdiven gördüyseniz:

  • Belli durumların yararınıza çalışmasını sağlayıp sağlayamayacağınız veya yararına çalışmasını sağlayacak yollar bulup bulamayacağınız konusu kafanızı meşgul edebilir.

Kahve falında dar merdivenlerden yukarı çıkmak dileklerin yerine geleceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında dar merdivenden çıktığını görmek hızlanacağına, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında dar merdiven görmek verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dar merdivenden inmek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında dar merdivenler görmek rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dar merdivene çıkmak refah içinde olacağına, de elinin bollaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dar bir merdivenden inmek içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında dar ve dik merdiven görmek atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir