AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar bir merdivenden inmek

Kahve falında dar bir merdivenden inmek

Kahve falında dar bir merdivenden inmek uzun soluklu bir işe girileceğine, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, büyük borçlar alınacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dar bir merdivenden inmek gördüyseniz:

  • Zor bir ilişkinin yanlış bir adımdan geri dönmek zor hale gelmeden dengede tutulması gerekiyor.

Kahve falında dar bir merdivenden inmek yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine işarettir.

Kahve falında dar merdiven inmek aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, günah işlemekten korunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dar merdivenden inmek başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, işinde uzmanlaşacağına yorulur.

Kahve falında dar merdivenler görmek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında dar bir merdivenden çıkmak ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, uğranılan zararın paylaşılacağına alamet eder.

Kahve falında dar merdiven çıkmak çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, kazançlı işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında dar merdivenden yukarı çıkmak hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına delalettir.

Kahve falında dar bir merdivenden yukarı çıkmak hedeflediği kazancı elde edeceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir