AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar merdivenden geçmek

Kahve falında dar merdivenden geçmek

Kahve falında dar merdivenden geçmek uğradığı zararın telafi edileceğine, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dar merdivenden geçmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin güvenilirliğini sorgulayarak hatalı bir adım atabilirsiniz.

Kahve falında dar merdivenden geçmek saygın biri olacağına, çok iyi paralar kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında dar sokaktan geçmek neşenin yerine geleceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında dar yerden geçmek atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında dar duvardan geçmek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, eğlenceli günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabayla dar yollardan geçmek yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına inanılır.

Kahve falında dar alandan geçmek hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına delalettir.

Kahve falında dar bir tünelden geçmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında dar bir yerden geçmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, hakkını alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir