AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar bir tünelden geçmek

Kahve falında dar bir tünelden geçmek

Kahve falında dar bir tünelden geçmek kazanç elde edeceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, hem ün sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında dar bir tünelden geçmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkek seniz karşı cins ilişkilerinde, kadınsanız maddi konularda şanslısınız.

Kahve falında dar bir tünelden geçmek parasal olarak çok büyük destek vereceğine, maddi durumunuzun düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dar tünelden geçmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında dar bir tünele girmek gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına işarettir.

Kahve falında tünellerden geçmek günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, evlat sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında tünelin içinden geçmek çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında trenle tünelden geçmek bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tünel geçmek acılarını dindireceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına inanılır.

Kahve falında karanlık tünelden geçmek sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir