AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar alandan geçmek

Kahve falında dar alandan geçmek

Kahve falında dar alandan geçmek yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, tatsız haberlerin alınacağına yorulur.

Kahve falında dar alandan geçmek gördüyseniz:

  • Biraz dikkatli olursanız olayların gidişatını kendi lehinize çevirebilirsiniz.

Kahve falında dar bir alandan geçmek zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dar alandan geçmek işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, spor yapmaya başlanılacağına yorulur.

Kahve falında dar alanda namaz kılmak zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dar alanda bulunmak kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine işaret eder.

Kahve falında dar alan görmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine yorulur.

Kahve falında dar duvardan geçmek çirkin bir iş yapmaya, inancından ödün vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dar bir delikten geçmek çok büyük bir rahatlığa ereceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dar tünelden geçmek alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir